ΑΓΑΡ ΑΓΑΡ ΣΕ ΛΩΡΙΔΕΣ (20ΓΡ)
Ίνες φυτικής ζελατίνης από φύκια
Web ID: 29850
|
Μάρκα
|
PORTO-MUINOS
|
|
Χώρα Προέλευσης
|
Ισπανία
|
|
Συσκευασία
|
ΠΑΚΕΤΟ
|
|
Τεμάχια ανά κιβώτιο
|
8
|
Το αγάρ-αγάρ είναι ένας φυσικός πολυσακχαρίτης φυτικής προέλευσης που λαμβάνεται από κόκκινα φύκια. Είναι πηκτικό μέσο, φυσικό πυκνωτικό και αφριστικό μέσο. Χρησιμοποιείται ως πυκνωτικό, σταθεροποιητικό και πηκτικό μέσο σε: μαρμελάδες, ζελέ, χυμούς, κομπόστες, πίτες, πουτίγκες, κρέμες, παγωτά, μαγιονέζα και άλλες σάλτσες. Είναι γνωστό για την υψηλή περιεκτικότητά του σε φυτικές ίνες και είναι πλούσιο σε μέταλλα όπως νάτριο, κάλιο, ασβέστιο και μαγνήσιο.